Serviciile noastre

Kinetoterapie

Kinetoterapia face parte din medicina fizică și studiază mecanismele neuromusculare și articulare care îi asigură omului activitățile motrice normale. Are la bază mișcarea efectuată prin programe de recuperare medicală bine structurate, ce au ca scop refacerea unor funcții diminuate. Kinetoterapia se folosește și în scop profilactic.

Fizioterapie

Fizioterapia reprezintă o ramură a recuperării medicale, ce utilizează agenți fizici artificiali (curent electric, căldură, unde magnetice, unde mecanice) în scopul: ameliorării durerii, scăderii inflamației, stimularea nervilor sau musculară.

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic reprezintă un act conex al medicinei care este adesea folosit pentru a trata durerile musculare, traumatismele și rigiditatea. Terapia prin masaj este folosită și pentru tratamentul problemelor emoționale asociate bolilor cronice (stres, anxietate și depresie).

Totodată, în cadrul cabinetul nostru, oferim și servicii de kinetoterapie pediatrică: dezvoltarea motorie normală a sugarului, posibile afecțiuni ortopedice și neurologice(torticolis, talus valgus, varus equin, sindrom down, paralizie) și de statică vertebrală (scolioze, hipercifoze).

Facilități